ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 15 d'octubre del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

Vine a l'Esmorzar de Finançament on parlarem de les notes convertibles, que són una forma de finançament que darrerament s’ha popularitzar per part d’emprenedors i business angels. S’estan utilitzant en diversitat de situacions, i amb diverses formes, com SAFE i KISS, per exemple.

Per aprendre’n més sobre les notes convertibles, hem convidat a Miguel Angel Martínez Conde, soci d’Across Legal i expert en Operacions Transaccionals de companyies de base tecnològica.

També podràs compartir un cafè mentre fas networking amb la resta d'assistents.

T'hi esperem!

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l'emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, inversor, assessor o consultor de negoci interessat en conèixer més sobre els processos de venda d’una startup.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Presentació a càrrec de Miguel Ángel Martínez Conde, soci d’Across Legal i expert en Operacions Transaccionals de companyies de base tecnològica

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona