ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 16 d'octubre del 2019

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 7 d'octubre
Gratuït

La fira de referència en el sector de la salut i ciències de la vida, aterra a a Trieste el pròxim 16 d'octubre i amb ella l'oportunitat de fer créixer el teu negoci.

En el marc de la trobada es durà a terme un brokerage event on els participants tindran l'oportunitat de reunir-se amb potencials socis internacionals per fer transferència tecnològica, acords comercials o projectes d'R+D. L'acte suposa una gran oportunitat per a hospitals, empreses, centres de recerca i altres entitats del sector de les ciències de la vida, ja que podran trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el brokerage event Meet in Italy for Life Sciences, organitzat per la xarxa Enterprise EuropeNetwork, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i serveis sanitaris

Trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic, una startup de salut, etc

Organitza

Més informació


Trieste