ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 22 al 24 d'octubre del 2019

Inscripcions fins al 17 de maig

4.100 € (veure nota)

La Cambra de Comerç de Manresa i ACCIÓ organitzem una nova missió empresarial a França, en el marc de la fira SIANE, per les empreses del sector de subcontractació industrial.

SIANE és la fira de subcontractació industrial més important de la zona sud de França. Una regió que, donada la seva proximitat geogràfica i cultural amb Catalunya, es converteix en un soci privilegiat de les empreses catalanes.

Què t’ofereix aquesta missió?

  • Participació en la fira SIANE de Tolosa amb un estand d’exposició compartit amb 5 empreses catalanes més en el que podràs rebre els visitants i els clients potencials.
  • Agenda de reunions individualitzada i personalitzada amb compradors d’empreses franceses a la fira i empreses ubicades prop de Tolosa que no es poden desplaçar a la fira. Per tal d’elaborar l’agenda i definir els perfils dels clients potencials es realitzarà una reunió a través de Skype amb el responsable d’ACCIÓ a França. A més, es crearà una fitxa de presentació de l’empresa catalana en francès.
  • Identificació i prospecció de clients potencials (es prioritzaran empreses de la zona Occitània i Nova Aquitanià). En finalitzar la missió s’enviarà el fitxer amb les adreces electròniques, telèfons i comentaris dels compradors contactats.

Si vols conèixer més detalls sobre aquesta missió, el dia 9 d’abril ACCIÓ organitza una sessió informativa en què es presentaran les oportunitats que ofereix el sector industrial a França i les condicions de participació en la fira.

Internacionalització
Maquinària i béns d'equip

Conèixer de primera mà les oportunitats del mercat, establir contactes amb empreses franceses i fomentar nous projectes.

Una empresa de subcontractació industrial:

  • Fabricant de parts i components metàl·lics, plàstic, cautxú, fabricants de motlles i matrius, cablejat elèctric, cartes electròniques o injecció, entre d’altres.
  • Subministradora a sectors com l’automoció, l’aeronàutic, la il·luminació, la construcció de maquinària i utillatge, robòtica, productes electrònics o equipaments mèdics i d’òptica, entre d’altres.

*El preu per a les empreses sòcies de la Borsa de Subcontractació Industrial és de 3.800 € + IVA.

Més informació


Rond-Point Michel Bénech, 31400 Toulouse, Francia