ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 24 d'octubre del 2019

De 09.15 h a 13.00 h

60 €

*veure nota al peu

Coneix l'impacte real de la transformació digital a la teva empresa.

Apunta't a aquest itinerari de transformació cap a la indústria 4.0, un format innovador que et permetrà conèixer les tendències actuals, bones pràctiques i casos d’èxit, per entendre l’impacte que poden tenir aquestes tecnologies en l'operativa i el model de negoci de la teva empresa i sobretot, conèixer les eines estratègiques i tecnològiques que et permetran afrontar el canvi tecnològic per transformar la teva fàbrica en una fàbrica intel·ligent.

És imprescindible que tinguis una visió estratègica clara i que inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

En el marc de les fires IoT Solutions World Congress, Industry Barcelona i Blockchain, podràs participar en el Tech Tour 'Cybersecurity in Smart Factories'.

En què consisteix?

L'itinerari consisteix en una sessió de capacitació el dijous 24 d'octubre: Cybersecurity in Smart Factories, on descobriràs la situació de la indústria davant la ciberseguretat amb Joan Caubet d'Eurecat, i la seva contribució a la millora de la productivitat amb José Valiente del Centro de Ciberseguridad Industrial, i dos casos d'èxit.

I els dies de la fira, uns tours guiats: Tech Tour 'Cybersecurity in Smart Factories', consistents en una visita als estands d'una selecció d'empreses expositores a les Fires IoT Solutions World Congress i Industry Barcelona, que ofereixen les solucions més innovadores en Indústria 4.0 i manufactura avançada.

Aquests tours estaran adaptats a la temàtica del workshop Cybersecurity in Smart Factories. Es realitzaran en dos grups de 20 persones cadascun. Cada participant s’ha d’inscriure a la data i horari que prefereixi:

Opció tarda: 29 d’octubre de 15:00 a 17:00
Opció matí: 30 d’octubre de 10:00 a 12:00

També tindràs la possibilitat de participar al brokerage event del IoT Solutions World Congress (gratuït) i accés a la zona d'exposició de les tres fires.

Quan realitzis la inscripció ens posarem en contacte amb tu per explicar-te'n tots els detalls. 

 

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Altres / Altres indústries del transport / Automoció, moto i mobilitat lleugera / Electrònica i electricitat / Energia i recursos / Indústria farmacèutica / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Tèxtil i moda / Vins, caves i begudes

Obtenir una visió estratègica clara perquè inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

Un executiu d'una empresa tradicional (no TIC) que vulgui impulsar la transformació digital en la seva organització.

* ACCIÓ valorarà l'encaix de la teva empresa amb el públic objectiu de la convocatòria i si s'adapta, et farà arribar el codi promocional per formalitzar la inscripció.

Organitza

Col·labora

Més informació


Palau de Mar - Plaça Pau Vila, 1.
Bloc D, planta 2, porta 2D1
08003 Barcelona