ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

De l'1 a l'11 d'abril del 2019

Inscripcions fins al 23 de novembre
1.600  € + IVA

Els més de 1.800 milions de musulmans van gastar en el seu estil de vida el 2017 $ 2,1 bilions de dòlars. La població musulmana arribarà als 2.200 milions de persones el 2030, i el 50% d'ells serà menor de 30 anys. Sectors com les finances, l'alimentació, la restauració i l'hostaleria, el turisme, la cosmètica o la moda estan enfocant de forma progressiva la seva oferta cap a aquest gran segment de consum, d'abast global i cada vegada més sofisticat. Països com Turquia, Malàisia, Indonèsia, Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita o l'Iran, però també Anglaterra, França o Alemanya, estan emergint com a consumidors de productes adaptats als gustos i tradicions islàmiques. I un creixent nombre d'empreses de tot tipus de països no musulmans estan aprofitant aquest gran potencial.

Aquest curs pioner busca entendre aquest florent segment global, les seves característiques productives i de consum així com conèixer les vies més adequades per accedir a aquest divers i prometedor mercat.

Les sessions formatives combinaran la participació d’importants experts del sector amb la d’empresaris que exposaran les seves experiències. De la mateixa manera, hi participaran analistes internacionals experts en economia islàmica, tant presencialment com via Skype.

A més, durant les sessions rebràs diversa documentació, com ‘fitxes país’ dels principals mercats, bibliografia rellevant o les presentacions que s’han utilitzat durant el curs. També tindràs accés gratuït en línia a informació específica sobre la gestió multicultural d’entorns musulmans i el seu impacte en els negocis.  

Les sessions s’impartiran els divendres 8, 15 i 22 de novembre i els dissabtes 9, 16 i 23 de novembre.

Internacionalització
Tots els sectors

Aprofundir en les oportunitats que ofereixen els països i mercats musulmans.

Un professional del món econòmic, empresarial i institucional que vol aprofundir en el coneixement de les oportunitats que ofereixen els països i mercats musulmans, tant en comerç internacional com en el més proper.

 

La matrícula inclou el certificat acadèmic, els diferents materials del curs (tant en format paper com en línia) i un sopar halal en finalitzar el curs.

Col·labora

Més informació


Plaça Joan Coromines
08001 Barcelona