ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 21 i 22 de novembre del 2019

Variable (vegeu nota)

Coneix les diverses plataformes de crowdfunding i les opcions que aquestes aporten al Crowddays, l'esdeveniment més gran sobre micromecenatge del sud d'Europa. 

Creadors, plataformes i professionals t'explicaran com llançar els teus projectes i aconseguir l'èxit.

El Crowddays es reparteix en dues jornades, el primer dia enfocat a la validació de mercat i el segon dia enfocat al creixement amb crowdfunding financer (no només inversió, també crowdlending).

Des del 2015 s'han realitzat esdeveniments a Madrid, València, Tarragona i Barcelona. En cada edició hi han participat més de 20 ponents, professionals de més de 15 plataformes de tots els tipus de micromecenatge, més de 30 activitats incloent ponències, workshops i taules rodones, tot això concentrat en 2 dies de pur micromecenatge.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Informar-te sobre les característiques i noves tendències del crowdfunding com a instrument de finançament alternatiu per a tota classe de projectes. 

Un creador de campanyes de crowdfunding, un professional independent del crowdfunding, una startup interessada a conèixer les diverses opcions de finançament per crowdfunding.

Preu:

  • Un dia: 50 €
  • Dos dies: 100 €

Descompte d'ACCIÓ (50%): EarlyBirdsBCN2019

Organitza

Col·labora

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona