ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 19 de desembre del 2019

De 12.00 h a 14.00 h

Gratuït

Vine a aquesta jornada i t’informarem del programa d’intercanvi de know-how industrial per introduir-te al mercat ghanès amb èxit. La sessió constarà d'una presentació de la directora de l'oficina exterior a Accra i coneixerem l'experiència d'empreses i entitats que ja treballen a Ghana.

Ghana combina altes taxes de creixement econòmic (8.4% de previsió per 2019) i una política de creació d’indústries amb un important creixement de la producció industrial.

En un context d’una economia estable, en creixement i oberta als negocis; la receptivitat ghanesa al know-how industrial que impulsi el seu desenvolupament la fan una magnífica porta d’entrada al continent africà.

L’ambiciós pla d’industrialització del país, amb l’estratègia One district, one factory; és una fàbrica d’oportunitats per a les empreses catalanes interessades a aportar tecnologia, solucions i know-how a les empreses locals per acompanyar-les en aquest creixement.

ACCIÓ col·labora amb AGI (Association of Ghana Industries) per posicionar el know-how industrial català a Ghana.

 

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les oportunitats que presenta Ghana per a les empreses catalanes que ofereixin solucions a la indústria ghanesa.

 

Una empresa, una entitat o un centre tecnològic que aporti producte, tecnologia i/o solucions a la indústria local ghanesa.

Tant si ets una enginyeria industrial, un fabricant de maquinària i tecnologia o un proveïdor de matèries primeres o solucions TIC; la teva vinculació amb el sector industrial t’obre les portes de l’Àfrica Subsahariana a través de Ghana.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona