ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 26 al 31 de gener del 2020

Inscripcions fins al 20 de novembre
2.800  € + IVA

Si ets una empresa amb tecnologia mèdica i estàs interessada en els mercats d’Orient Mitjà i el Nord d’Àfrica però no estàs segur de la potencialitat del mercat, participa a la fira Arab Health!

El sector Health Care als països de la regió MENA (Middle East and North Africa) està observant una fase de creixement significatiu. Un estudi recent suggereix que aquest sector creixerà de 185,5 l’any 2019 a 243,6 bilions de USD l’any 2023.

Arab Health s’ha posicionat com l’esdeveniment de networking més important d’Orient Mitjà i el segon a escala mundial en el sector Health Care. La Fira congrega a fabricants de productes sanitaris i proveïdors de serveis juntament amb hospitals i clíniques, amb compradors públics i privats i distribuïdors del sector sanitari (aproximadament el 35% dels visitants).

Amb 4.250 expositors, més de 100.000 visitants, 37 pavellons nacionals i més de 150 països representats, la Fira Arab Health és el punt de trobada estratègic per a les empreses interessades en el mercat d’Orient Mitjà i del Nord d’Àfrica.

Per conèixer millor aquests mercats, et proposem la possibilitat de participar en aquesta missió per identificar les oportunitats de negoci que presenta la regió i preparar la teva visita o participació a Arab Health 2020.

Tant vols tenir un estand propi com si vols fer prospecció en aquests mercats, vine a la Missió Arab Health!

Internacionalització
Salut i serveis sanitaris

Identificar les oportunitats de negoci que presenta la regió i preparar la teva visita o participació a Arab Health 2020.

  • Una empresa de tecnologies mèdiques
  • Una empresa amb tecnologies TIC aplicades a la salut (Digital Healt)
  • Una empresa de complements alimentaris (Food Suplements)

Organitza

Més informació