ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 17 de març del 2020

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

En aquest esmorzar abordarem tots els punts que un inversor espera rebre de les empreses que cerquen finançament, des de com fer un bon estudi de mercat i caracteritzar el problema, fins a com dibuixar el model de negoci o traçar una bona estratègia de fundraising, sense oblidar-nos d’aspectes tan rellevants com els reguladors i de protecció de la nostra propietat intel·lectual.

L'esmorzar pretén provocar un debat informal i enriquidor on Josep Lluís Falcó, Managing partner and CEO de Genesis Biomed, explicarà exemples i vivències acumulades.

 

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l'emprenedoria i les finances.

Un empresari, un emprenedor o un inversor.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Presentació a càrrec de Josep Lluís Falcó

Managing partner and CEO de Genesis Biomed

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Fi de l'acte

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona