null

Actes External

dimecres, 1 d'abril del 2020

De 09.00 h a 10.30 h

Gratuït

Sessió cancel·lada

Si estàs pensant a internacionalitzar-te al mercat txec o eslovac, en aquesta sessió coneixeràs més d'aquest mercat de mà d'en Michal Chabasiewicz, director de l'oficina d'ACCIÓ a Varsòvia i amb l'empresa UNEX, que ja està treballant a la República Txeca.

La República Txeca, en constant creixement i actualment una de les economies més desenvolupades i estables d’Europa Central i de l’Est, presenta com a sectors més rellevants la indústria de l’automòbil, la nanotecnologia, el tractament d’aigües, la construcció d’avions, radars i altres. Té una de les majors concentracions de producció, disseny i desenvolupament automotriu en el món: VW (Škoda), TPCA i Hyundai, tenen les seves plantes a Txèquia.

A més, per a les empreses implantades, la República Txeca ofereix un desenvolupat sistema de fons europeus i una gestió eficaç de recursos per a R+D i deduccions fiscals per despeses en R+D.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 23 al 27 de març. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les claus per entrar amb èxit a la República Txeca i Eslovàquia.

 

Una empresa interessada a implantar-te o ampliar la xarxa comercial a la República Txeca o Eslovàquia. 



 

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona