ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 2 d'abril del 2020

De 09.30 h a 17.00 h

9,99  € + IVA

Sessió cancel·lada

Participa en la cinquena edició de l'IND+I i posa't al dia en l'actualitat de la innovació!

  • Poden els ODS ser un motor de transformació innovadora del teixit productiu del futur?
  • Poden servir de guia per orientar el desenvolupament de la vida a Mart?

La jornada IND+I 2020 vol reflexionar sobre la contribució de la indústria a la consecució dels ODS i com aquests marquen solucions concretes de mercat als reptes del planeta i en concret de les nostres ciutats.

Però volem anar més enllà i pensar en oportunitats i reptes que la vida fora de la Terra pot generar per a empreses, governs i ciutadania. En aquesta edició d’IND+I Day plantejarem i analitzarem nous horitzons a la Terra, amb les respostes al canvi climàtic i a l’acompliment dels ODS, però també nous horitzons en la vida fora d’ella, com a generadors de solucions innovadores.

En l’edició d’aquest any, aprofundirem en solucions concretes de mercat per orientar l’emprenedoria, la tecnologia i la innovació cap a les grans missions i projectes tractors relacionats amb els ODS, així com en nous reptes relacionats amb la vida fora de la Terra.

No t'ho perdis!

 

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Formar i crear networking per tal d’aconseguir un creixement econòmic, una ocupació de qualitat i un major benestar social, garantint la sostenibilitat del planeta.

Una empresa, un responsable de polítiques públiques, de promoció econòmica o d'innovació. També una comunitat universitària, un centre tecnològic, un parc científic o un grup de recerca orientat a portar al mercat les seves descobertes.

Organitza

Més informació


Pg. de la Marina 37
08840 Viladecans