ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 3 de juny del 2020

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Els darrers anys estem vivint una transformació en el comportament del consumidor i amb la seva relació amb les empreses i la pandèmia Covid-19 està contribuint a accelerar una part important d’aquests canvis.

En aquesta sessió on-line amb ESADE, explorarem quines son les grans tendències, què sabem avui de l’impacte de la Covid-19 en els comportaments de compra i com preparar-se per l’era post Covid.

La sessió anirà a càrrec de Pau Virgili, professor de transformació digital de la relació amb el client a ESADE i a la Luxembourg School of Business. Ha sigut director general de màrketing d'HP Europa, Àfrica i Orient mitja i també consultor d'empreses com Coca-cola, Nike i Total entre d'altres.

No t'ho perdis!

ACCIÓ organitza aquesta trobada virtual en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Entendre què vol i què voldrà el consumidor després de la Covid-19 i saber com es podràn adaptar les pimes a les noves demandes dels consumidors.

Una empresa que vulgui estar preparada per adaptar-se al món canviant, amb més de 20 treballadors i que facturi un mínim d'un milió d'euros.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació del Servei d'Innovació Estratègica 2021

09.40 h

Masterclass impartida pel professor Pau Vigili d'ESADE

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació