ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 4 de juny del 2020

De 16.00 h a 17.30 h

Gratuït

Aquí pots veure la presentació de la sessió.

Aquí tens l'enllaç al vídeo de la sessió.

Participa en aquesta sessió on-line per conèixer quines oportunitats internacionals estan sortint en relació amb COVID-19 i quin paper hi juga la compra pública d'innovació.

Coneixeràs com s'aplica aquest instrument als països del nord d'Europa de la mà de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Copenhaguen i amb dues empreses, 8WIRES i EURECAT, que han aconseguit un contracte important a Suècia, relacionat amb l'empoderament dels malalts hospitalitzats, cuidadors i familiars.

En una segona part, l'oficina de Londres ens explicarà com funciona la compra pública d'innovació al Regne Unit i veurem diverses oportunitats obertes actualment i relacionades amb la COVID-19.

I finalment des de l'oficina de Washington ens mostraran quina vigilància es fa als EUA i al Canadà, per part dels organismes internacionals, públics i privats i veurem algunes oportunitats més.

No et perdis aquesta sessió!

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països (www.een.cat).

Innovació, tecnologia i R+D
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Salut i serveis sanitaris / Tèxtil i moda

Conèixer millor l'instrument de compra pública d'innovació i les oportunitats internacionals obertes actualment i relacionades amb la COVID-19.

Una empresa o centre tecnològic amb solucions relacionades amb la COVID-19, o una entitat pública interessada a conèixer exemples de compra pública d'innovació en altres països.

Organitza

Més informació