ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 17 al 25 de setembre de 2020

Inscripcions fins al 30 de juliol
300  € + IVA

Sabies que 90 de les 100 principals empreses de components pel sector automoció a escala mundial tenen presència productiva a Mèxic?

Això converteix aquest mercat en el cinquè productor mundial, convertint la indústria de l’automoció en una de les més importants per l’economia mexicana.

Les empreses catalanes, cada cop més presents en aquest mercat, tenen un punt de trobada molt interessant al Foro de Proveeduría Automotriz on participen més de 250 empreses compradores -OEM, TIER1 i TIER2 – en reunions personalitzades amb potencials proveïdors de Mèxic i d’arreu del món.

Seguint el camí iniciat des de fa uns anys per l'oficina d'ACCIÓ a Mèxic en aquest sector, i en el marc del servei Mexicauto, us animem a participar en aquest esdeveniment que enguany, a causa de la situació generada per la Covid-19, serà virtual.

El preu de la missió inclou:

  • Registre d’entrada al Foro de Proveeduría Automotriz.
  • Agenda personalitzada de reunions virtuals en el marc del Foro de Proveeduría Automotriz.
  • Participació en l'espai virtual per a les empreses catalanes (pavelló virtual de Catalunya).
  • Assessorament sobre Doing Business a Mèxic (tenint presents les particularitats de les reunions virtuals).

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Mobilitat sostenible

Mantenir reunions individualitzades amb les empreses participants en l'esdeveniment que més s'adaptin als teus interessos.

Una empresa catalana del sector de l’automoció, proveïdora de les OEMs, TIER1 i TIER2, que estigui interessada a treballar (per primer cop o per consolidar-se) en el mercat mexicà.

Organitza

Més informació