ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Novembre 2020

Inscripcions fins al 2 de novembre
Gratuït

Vols un accés directe a grans compradors, importadors i distribuïdors d’arreu del món?

En aquesta primera edició de reunions virtuals, l'empresa dels Emirats Àrabs Farm Fresh està cercant proveïdors a Catalunya.

Farm Fresh, és un importador i distribuïdor de productes congelats i refrigerats de marca, així com menjar preparat. Tenen un abast i una cobertura directa de 10.000 punts de vendes en tots els segments del mercat.

Amb més de 40 anys al mercat, Farm Fresh és una empresa de solucions de distribució integrada amb un enfocament bàsic en les vendes, distribució, comercialització, logística i processament de productes alimentaris.

La seva cartera està formada per més de 1000 referències de marques alimentàries com Seara, Frangosul, McCain, Ashirvaad, Ova, Sara Lee i Klassic de reconeguts fabricants mundials com JBS, McCains i ITC.

Actualment compta amb més de 500 treballadors i cobreix els Emirats Àrabs Units i Oman.

Meet The Buyer et proposa una agenda de reunions cara a cara amb els representants d'aquesta gran empresa. 

Farm Fresh cerca específicament els productes següents:

  • Snacks, pastisseria, xocolata, així com a productes congelats (carn, pollastre, verdures, peix...).
  • Requereix el certificat Halal per als productes carnis i pollastre; per a la resta de productes és requisit indispensable que no continguin ingredients que provinguin del porc.
  • Altres productes d'alimentació que puguin encaixar al mercat de Farm Fresh.

T'hi posem en contacte:

  • Omple el formulari d'inscripció i sol·licita una entrevista virtual cara a cara. 
  • El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les oficines exteriors d'ACCIÓ, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats.
  • Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, fixarem una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors.
  • Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ.
Internacionalització
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet

Connectar-te amb destacats importadors o distribuïdors mundials, que troben a Catalunya una xarxa empresarial àmplia i diversificada.

Empreses del sector alimentari.

Organitza

Més informació