ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 15 d'octubre del 2020 al 29 de març del 2021

Inscripcions fins al 19 de novembre
100  € + IVA

MEDICA és la fira més important mundialment per al sector mèdic. Enguany tindrà lloc en format virtual, mantenint l'objectiu d'impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector salut. Aquesta trobada empresarial té una tradició de 20 anys. En edicions anteriors s’ha comptat sempre amb uns 350 participants aproximadament provinents de 40 països i se celebren al voltant de 1150 reunions.

Amb motiu d'aquesta fira, ZENIT GmbH i el Sector Group Sanitari de l'Enterprise Europe Network (EEN), organitzen el Healthcare Brokerage EventMEDICA 2020

Com participar-hi:

  • Fins al 19 de novembre: Registra't a la plataforma de l’esdeveniment clicant el botó INSCRIPCIONS, i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg en línia del Brokerage Event.
  • Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event de la fira MEDICA 2020 organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Biotecnologia
/ Salut i serveis sanitaris

Ajudar les empreses, universitats i centres de recerca a trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic, un hospital, un distribuïdor o una startup del sector salut.

ACCIÓ t'ofereix un 50% de descompte per participar al Healthcare Brokerage Event 2020. Per a més informació sobre codis de descompte, contacteu amb nosaltres al correu bfont@gencat.cat o al telèfon 934 767 212.

Organitza

Més informació