ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 10 de juny del 2021

De 15.30 h a 17.00 h

Gratuït

 

Els negocis a l’exterior sovint presenten barreres tant en origen com en destí que posen en risc el creixement internacional de qualsevol empresa.

El recent bloqueig del canal de Suez posa en relleu la importància del transport internacional, no només per la indústria naviliera mundial, sinó que també es veuen afectades innumerables empreses, des de proveïdors de transport nacional fins a detallistes, supermercats i fabricants.

Aquest sector és complex i té un impacte molt significatiu en els preus. Una gestió eficient dels recursos implicats pot, no només significar millors resultats financers, sinó la supervivència de la mateixa empresa.

Per aquest motiu, aquest 2021 iniciem, des d’ACCIÓ, les sessions 'Superant Barreres' on s'analitzaran i anticiparan, per sectors i temàtiques, tots aquells aspectes que cal tenir en compte per tenir èxit en les operacions internacionals. 

En aquesta tercera sessió, ens centrarem en el transport internacional. Coneixeràs els conceptes bàsics per començar a exportar o a importar sense entrebancs, com són l’entorn logístic, els criteris a tenir en compte en la contractació del transport o els diferents tipus de transport que teniu a l’abast. També analitzarem els costos i riscos del transport a través dels Incoterms i les gestions en duanes.

Tant si estàs iniciant les teves primeres importacions o exportacions, com si vols consolidar els teus coneixements en transport internacional, no et pots perdre aquesta sessió.

Internacionalització
Tots els sectors

Donar a conèixer les bases del transport internacional, tipus, costos i riscos, incloent-hi Incoterms i gestió de duanes.

Una empresa que estigui iniciant exportacions o importacions.

15.30 h

Benvinguda

Sandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

15.35 h

Com afrontar el Transport Internacional

Rosa Prenafeta, assessora experta en compres i logística a All Ways Action SL 

16.30 h

Serveis d’ACCIÓ per fer front a les Barreres: Tradedesk i Catalonia Trade Portal

Raquel González, consultora sènior de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització 

16.40 h

Torn obert de preguntes

Raquel González, consultora sènior de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització

17.00 h

Cloenda

Sandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

Organitza

Col·labora

Més informació