ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 de setembre a l'1 d'octubre del 2021

Inscripcions fins al 20 de setembre
Gratuït

Meet in Italy for Life Sciences és la fira de referència en el sector de la salut i ciències de la vida, i aterra a Gènova el pròxim 29 de setembre.

Participa en el Brokerage Event d'aquest esdeveniment i podràs reunir-te amb potencials socis internacionals per fer transferència tecnològica, acords comercials o projectes d'R+D.

Participar-hi suposa una gran oportunitat per a hospitals, empreses, centres de recerca i altres entitats del sector de les ciències de la vida, ja que podran trobar socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o d'altres tipus de col·laboració.

Consulta totes les condicions de participació a la pàgina web de l'esdeveniment.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event Meet in Italy for Life Sciences, organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Biotecnologia
/ Indústria farmacèutica / Salut i serveis sanitaris

Reunir-te amb possibles socis per al desenvolupament de productes, acords de distribució i llicència, o d'altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic o una startup del sector de la salut, entre d'altres.

Les reunions B2B es duran a terme en anglès.

Col·labora

Més informació


Via Magazzini del Cotone, Genova, Italy