ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 12 de novembre del 2021

De 09.30 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 10 d'octubre
Gratuït

La Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya organitza una nova edició del Fòrum Indústria 4.0, per tal de donar a conèixer a les empreses catalanes les oportunitats que ofereixen les tecnologies actuals i futures en el món de la producció.

Tanmateix, en el marc d'aquest Fòrum Indústria 4.0 es farà l'acte de lliurament del Premi Indústria 4.0 amb l'objectiu de reconèixer les iniciatives que s'estan duent a terme a Catalunya. D'aquesta manera podràs conèixer les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies que conformen el concepte d’indústria 4.0 al teixit empresarial català.

Si ets una empresa amb iniciatives o implementacions d'indústria 4.0, tens temps per presentar-te als premis fins al 10 d'octubre.

El premi compta amb la implicació d'entitats i associacions empresarials que tenen interès en la indústria 4.0 (Amec, Ametic, Asscii, Cambra de Comerç, Cecot, Cequip, Ciac, Eurecat, Fira de Barcelona, Foment del Treball, Fundació Cim, Isaca, Leitat, Pimec i Secartys), les quals s'agrupen en el Consell d'Impuls del Premi, presidit per ACCIÓ.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Conèixer les darreres tendències, iniciatives i solucions en indústria 4.0.

Una empresa o proveïdor tecnològic amb seu social a Catalunya que està interessat a conèixer les darreres tendències, solucions i iniciatives en indústria 4.0.

Col·labora


C. Roger de Flor, 38-52
08018 Barcelona