ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dimarts, 18 de març de 2014
De 08.30 h a 10.00 h

Inscripcions fins al 17 de març
Gratuït

El finançament col·lectiu és una alternativa als models de finançament tradicionals, que permet finançar qualsevol tipus de projecte. Impulsat per les possibilitats que ofereix Internet, el crowdfunding, finançament en massa, microfinançament col·lectiu o micromecenatge, posa en comú aportacions dineràries individuals. La finalitat és donar suport a un projecte, a través de tot un ventall de possibilitats, des de donacions amb una recompensa a canvi, fins a inversions en capital amb participació en els resultats.

En el proper Esmorzar de Finançament presentarem aquestes cinc iniciatives de crowdfunding:

  • Arboribus, l'espai que permet que persones individuals puguin invertir directament en pimes que han demostrat ser solvents.
  • Crowdcube, plataforma perquè els emprenedors connectin amb inversors potencials i aixequin capital per executar els seus projectes.
  • Lánzame, iniciativa nascuda el 2012 amb l'objectiu de facilitar la connexió entre emprenedors i inversors. Ha invertit en quatre start-ups el primer any.
  • Seed&Click, ajuda a finançar projectes amb necessitats de capital per iniciar-se o expansionar-se, estudiant la seva viabilitat, les possibilitats d'èxit i organitzant fòrums amb inversors per donar a conèixer la idea.
  • The Crowd Angel, plataforma que permet invertir online, amb participacions a partir de 3.000 €, en start-ups de base tecnològica o models de negoci innovadors.
  • Verkami, una de les majors plataformes de crowdfunding a Espanya, amb més de 1.800 projectes finançats i més de 9 milions d’euros aixecats.
Finançament
Tots els sectors

Difondre nous instruments financers, bones pràctiques i casos d'èxit d'inversors i emprenedors.

Un emprenedor, un consultor, un inversor o un directiu.

08.30 h
Café Networking
09.00 h
Presentació
09.45 h
Torn obert de preguntes
10.00 h
Clausura de l'acte

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona