ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 2 al 4 de desembre de 2014
Inscripcions fins a l'1 de desembre
Gratuït

CCI Aquitaine, membre de l’Enterprise Europe Network South-West France, i amb el suport d’ACCIÓ Generalitat de Catalunya entre d'altres entitats, organitzen el Brokerage Event Vinitech Sifel dins el Vinitech Sifel 2014, que tindrà lloc del 2 al 4 de desembre a Bordeaux, França.

El Vinitech Sifel Brokerage Event es basa en reunions pre-agendades de 30 minuts on el participant pot explorar i conèixer a socis potencials i trobar oportunitats de cooperació amb empreses del sector agrofood.

Les dates límit són les següents:

  • Fins al 20 de novembre: Registre i creació del perfils de col·laboració empresarial amb la descripció de la vostra oferta o demanda. Els perfils seran publicats al web.
  • Fins al 27 de novembre: Els participants escullen els perfils de col·laboració empresarial que els semblen més interessants i demanen reunions. Si sou convidats a una reunió podeu acceptar-la o rebutjar-la, així com vosaltres podeu demanar reunió a empreses.
  • 2-4 de desembre: les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants a l'estand del Brokerage Event.
Clústers / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Alimentació

L'objectiu del brokerage es donar oportunitat a pimes, start-ups, emprenedors i inversors d'arreu del món per trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, etc.

Una empresa, un clúster, un centre tecnològic o una universitat europea del sector alimentari.

Organitza

Col·labora

Més informació


Rue Jean Samazeuilh 20088