Actes External
Embotits Salgot: alimentant la innovació des de 1928
Esmorzars d'ACCIÓ
Dimarts, 3 de maig del 2016
De 08.45 h a 10.30 h
- T’interessa conèixer bones pràctiques d’innovació?
- Saps quins instruments s’utilitzen per finançar projectes d’R+D?
- Vols saber com ampliar mercats i millorar el prestigi de marca apostant per l’ecoinnovació?
En el proper esmorzar d’innovació coneixerem el cas d’èxit de l’empresa càrnia de productes gurmet, Salgot. La companyia va apostar fermament per la innovació en la seva activitat ja fa gairebé deu anys. Des d’aleshores, ha potenciat diferents projectes d’R+D per millorar la qualitat i les propietats nutricionals dels seus productes i avançar-se a la resta de competidors en el mercat d’embotits.
Valeri Salgot, director general de l’empresa, i Joan Parareda, responsable d’R+D, explicaran com han finançat els seus projectes d’innovació i la importància de la col·laboració amb altres agents. També presentaran el seu darrer projecte basat en l’ecoinnovació, l’Ecogranja Salgot. Amb la granja han obert una nova línia de productes ecològics que els ha permès ampliar mercats a nivell internacional i guanyar prestigi de marca.
Al final de la sessió hi haurà espai per al networking amb esmorzar degustació de productes Salgot.
Sensibilitzar sobre la importància de la innovació a les empreses.
- 08.45 h
- Acreditació
- 09.00 h
- Benvinguda
- 09.10 h
Presentació de les pràctiques d’innovació de Salgot
Valeri Salgot, director general.
Joan Parareda, cap d'R+D.
- 09.45 h
Torn obert de paraules
- 10.00 h
- Esmorzar amb Salgot, espai de networking amb degustació de productes Salgot
- 10.30 h
- Fi de l'acte
Organitza
Col·labora
Més informació
Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona