ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dimcres, 13 de desembre del 2017
De 14.30 h a 18.30 h

Inscripcions fins al 7 de novembre
Gratuït

Estàs interessat en presentar una proposta per al Smart, green and integrated Transport challenge de l'Horizon 2020? Vols aconseguir socis excel·lents del món industrial i acadèmic? 

Dins del marc del EC Programa Horizon 2020, l’ETNA 2020 i l’EEN organitzem conjuntament l’Infoday “Smart, Green and Integrated Transport” el pròxim 13 de desembre de 2017 a Brussel·les. 

Un lloc de trobada per a les empreses on informar-se sobre les particularitats del programa, exposar la seva idea de projecte i participar en reunions bilaterals per trobar socis.

Com participar?:

1. Registra't a l'Infoday a través d'aquest enllaç.

2. Registra't al brokerage event i marca les teves preferències al botó d'inscripcions d'aquesta pàgina.

ACCIÓ com a membre del Sector Group d’Automotive, Transport and Logistics de l’EEN i com a representant del sector a l’ETNA 2020 participarà en l’organització d’aquest esdeveniment.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Facilitar a les empreses l’accés a contactes amb qui puguin arribar a acords de transferència tecnològica i consorcis de desenvolupament de projectes d’innovació per presentar propostes a l'Horizon 2020.

Una entitat empresarial incloent pimes, centres tecnològics, universitats dels sectors del transport terrestre, aeronàutic, marítim, logístic i del sector smart cities.

Les sessions seran en anglès sense traducció.

Col·labora

Més informació


Rue de la Loi, 170