ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 12 de febrer del 2018

De 12.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 12 de febrer
Gratuït

ACCIÓ et convida a conèixer les oportunitats per a les empreses industrials catalanes a Ghana, una de les economies africanes que ha experimentat un creixement més ràpid en els últims anys. Vine i t'informarem de les actuacions 2018 per introduir-te al mercat ghanès amb èxit.

La sessió està dirigida a empreses de l’àmbit dels sistemes industrials, la maquinària, l'enginyeria, els processos o la tecnologia, dins dels sectors agroalimentari, o embalatge, o foodprocessing, entre d'altres. Les oportunitats actuals detectades a Ghana estan orientades a empreses que ja tinguin una certa experiència exportadora.

Aquest seminari està inclòs dins del programa dels International Business Days – Focus Àfrica & Pròxim Orient d’ACCIÓ, que tindran lloc del 12 al 16 de febrer a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A través de seminaris i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

 

Internacionalització
Maquinària i béns d'equip

Apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica i Pròxim Orient a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa de l’àmbit dels sistemes industrials, la maquinària, l'enginyeria, els processos o la tecnologia, dins dels sectors agroalimentari, o embalatge, o foodprocessing, entre d'altres.

Organitza


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona