ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 14 de febrer del 2018

De 15.00 h a 17.00 h

Inscripcions fins al 14 de febrer
Gratuït

Vols explorar i cercar oportunitats de col·laboració al mercat israelià? No et perdis aquesta sessió! Durant el seminari s’explicaran les característiques del sector automoció a Israel, quines són les últimes innovacions i tendències, i les oportunitats que ofereix el mercat a les empreses i als centres de recerca catalans.

Israel, tot i ser un país de només 8.5 milions d’habitants i sense capacitat de fabricació de vehicles, té un sector automobilístic creixent format per unes 280 empreses, de les quals 170 exporten béns i serveis, amb un valor total de 950 milions de dòlars l'any 2015.

La indústria de l'automòbil israeliana està formada per companyies veteranes que s'especialitzen en el muntatge de vehicles i en Tier 1, 2 i 3, participant en processos de fabricació tradicionals i avançats, així com empreses altament innovadores amb tecnologies avançades que faciliten els processos de fabricació d'automòbils.

La indústria israeliana és mundialment coneguda per la seva capacitat de desenvolupar solucions innovadores per a necessitats globals existents i emergents. En conseqüència, moltes empreses, com General Motors i Daimler, tenen centres de R+D a Israel. A més, altres companyies com Ford, Renault, Nissan i SEAT tenen oficines d’exploració de tecnologies a Israel amb l’objectiu de buscar constantment desenvolupaments rellevants per a ser incorporats en els seus nous models.

En general, la indústria israeliana d'automoció i mobilitat intel·ligent s'està convertint en un laboratori d'innovació per a la mobilitat elèctrica, connectada, autònoma i intel·ligent.

 

Aquest seminari està inclòs dins del programa dels International Business Days – Focus Àfrica & Pròxim Orient d’ACCIÓ, que tindran lloc del 12 al 16 de febrer a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A través de seminaris i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Mobilitat sostenible

Apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica i Pròxim Orient a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa o un centre tecnològic català del sector automoció i digital amb aplicació a vehicle del futur.

15.15 h

Benvinguda

Ana Simón, gerent de Cooperació Tecnològica Local i Internacional d'ACCIÓ

15.30 h

Oportunitats tecnològiques en el sector de l'automoció a Israel

El sector de l’automoció a Israel: característiques i tendències

L’ecosistema d’emprenedoria i innovació del sector automoció a Israel

Oportunitats de col·laboració: projectes, programes i instruments

Mar Pérez, directora de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Tel-Aviv

16.00 h

Cas d'èxit empresarial

Edouard Rozan, Managing Director a ONBOARD VENTURES

16.30 h

Preguntes i networking

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona