ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 26 al 28 de febrer del 2018

Inscripcions fins al 12 de febrer

310€

Novetat! En aquesta edició podràs trobar 10 Corporates demandants d’innovació en mobilitat, màrqueting digital i en molts més àmbits. No t’ho perdis!

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del Mobile World Congress 2018 en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països. 

Cerqueu socis internacionals per expandir el vostre projecte? El Mobile World Congress, l’esdeveniment de referència del sector mòbil, és una oportunitat única per ampliar la vostra cartera de contactes i conèixer potencials socis. 

Durant tres dies empreses, centres de recerca i universitats tindreu l’oportunitat de reunir-vos amb altres organitzacions i entitats d’arreu del món per donar a conèixer els vostres productes o serveis al Brokerage Event

A través de la plataforma del brokerage, podreu crear la vostra pròpia agenda de reunions de 20 minuts, adaptada a la vostra disponibilitat i objectius. 

Els participants de l’edició anterior van tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb més de 420 participants de 43 països, celebrant-se 1970 reunions. 

Com funciona? 

• Registreu-vos abans del 12 de febrer i presenteu la vostre empresa, descrivint què oferiu o què esteu cercant. 

• Gestioneu les reunions de l'11 de desembre fins al 16 de febrer: Demaneu reunions a aquells participants que siguin del vostre interès i accepteu o declineu les demandes d’altres participants. 

• Un dies abans de l’esdeveniment rebreu la vostra agenda de reunions.

Innovació, tecnologia i R+D
TIC i transformació digital
/ Videojocs

Facilitar a pimes, startups, emprenedors, centres tecnològics i universitats d'arreu del món a trobar socis per cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb activitat dins el sector mobile.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'