ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dilluns, 12 de març del 2018

Inscripcions fins al 6 de març
Gratuït

Arriben els International Business Days, un nou format d’esdeveniment per a professionals que t’ajudarà a conèixer les tendències del teu sector i les oportunitats perquè facis negocis internacionals.

Del 5 al 9 de març els International Business Days posaran el focus en Àsia, cinc dies temàtics perquè descobreixis les tendències d’aquest mercat i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita una entrevista amb el director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Pequín, que serà a Girona el 12 de març, i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa de fer-hi negoci.

Eixampla les fronteres de la teva empresa i fes-la créixer a les regions amb més potencial de creixement de tot el món!

I a més... Tots els directors de les oficines d’ACCIÓ a Àsia tenen agendes disponibles durant els International Business Days. Consulta les agendes i fes la teva sol·licitud!

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àsia a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Àsia.

Organitza

Més informació


Pl. Pompeu Fabra, 1
17002 Girona