ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 14 de març del 2018

De 10.00 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 14 de març
Gratuït

Vine i entrevista’t amb l’expert en finançament. ACCIÓ posa al teu abast assessorament expert per analitzar les necessitats de la teva empresa, per ajudar-te a definir actuacions estratègiques perquè aconsegueixis el finançament que necessites i per donar-te suport en la cerca dels fons.

Si vols descobrir la millor opció per finançar el teu projecte i conèixer les diferents fonts de finançament al teu abast, sol·licita aquesta entrevista:

1. Sol·licita l’entrevista a través del botó "Inscripcions" i adjunta la documentació necessària per preparar l’entrevista.

2. Et trucarem des d’ACCIÓ per concretar amb tu el dia i hora de la reunió.

3. Vine el dia convingut per entrevistar-te amb l’expert financer.

L’assessorament expert en finançament és un servei que ofereix ACCIÓ de manera gratuïta a aquelles empreses que volen obtenir finançament a través d’inversors privats o capital risc, de préstecs bancaris o de campanyes de crowdfunding, entre d’altres. ACCIÓ vol ajudar a trobar el finançament que millor s’adapta a les característiques i a les necessitats dels projectes catalans amb més potencial.

Finançament
Tots els sectors

Donar-te a conèixer el mix de finançament més adient per al teu projecte i que obtinguis suport en els tràmits de sol·licitud.

Una empresa o un emprenedor amb potencial de creixement.

Organitza

Més informació


Plaça de Gerard Vergés, 1
43500 Tortosa