ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dies 16 i 17 d'octubre del 2018

Inscripcions fins al 8 d'octubre
Gratuït

Participa al brokerage a l'IoT Solutions World Congress 2018, que atrau a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els propers anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de fer reunions individuals de 30 minuts pre-acordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar:

  • Fins al 4 d’octubre: registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea un o més perfils de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
  • Del 5 de setembre al 4 d'octubre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Dies 16 i 17 d'octubre: les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event.

Més informació Fira IoT 2018:

Elevator Pitch Event

Per complementar el networking, el dia 18 d'octubre al matí a l'espai del Brokerage event, tindrà lloc una sessió de pitching on es presentaran les millors solucions en IoT. Si tens un repte tecnològic i busques solucions, aquesta sessió és per a tu!

Després del pitch, també tindrà lloc una sessió de networking on podreu interactuar amb els proveïdors d'aquelles solucions que més us interessin. L'idioma de l'acte serà l'anglès.

ACCIÓ organitza el Brokerage Event del IoT Solutions World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Trobar socis per a cooperacions internacionals, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de l'IoT.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'