ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 22 al 24 d'octubre del 2018

Inscripcions fins al 25 de maig

Variable (veure nota)

Participa a la missió inversa sobre tecnologies agrícoles, que posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors del sector agrícola de cinc països: Azerbaidjan, Perú, Rússia, Romania i Turquia, que venen a Catalunya a reunir-se amb empreses catalanes per trobar nous proveïdors.

La missió constarà d'unes reunions B2B amb importadors i distribuïdors d'aquests cinc països. Les primeres es duran a terme a Barcelona durant el 22 d’octubre i les posteriors a Lleida durant el 23 d’octubre.

El darrer dia, si les reunions han anat a més, es reservarà per a les visites a les empreses catalanes per part dels importadors i distribuïdors internacionals.

Vols conèixer a fons aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d’ACCIÓ.

Internacionalització
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Objectiu de l'acte

Fomentar les exportacions de les empreses catalanes de diferents subsectors del sector agrícola a Azerbaidjan, Perú, Rússia, Romania i Turquia.

T'interessa si ets...

Una empresa catalana que treballi en els subsectors llavors, vivers, fertilitzants, fitosanitaris, irrigació, maquinària agrícola o agritech.

Programa

Dilluns, 22 d'octubre

Reunions a Barcelona

Dimarts, 23 d'octubre

Reunions a Lleida

Dimecres 24 d'octubre

Visites a les empreses

Preu: El cost base de la missió és de 80 €, i per cada una de les reunions a porta tancada amb els importadors i distribuïdors són 75 € més.

Més informació