ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 18 al 24 de novembre del 2018

Inscripcions fins al 31 de juliol

Veure nota

Missió cancel·lada.

Apropa't a la realitat del mercat del client públic a Colòmbia i Costa Rica de la mà de l'Oficina Tècnica CPI d'ACCIÓ i les Oficines Exteriors de Bogotà i Panamà.

És un bon moment per explorar les possibilitats que ofereixen Colòmbia i Costa Rica en l'àmbit del client públic, ja que ambdós països han viscut processos electorals durant el 2018 i els nous governs presentaran els respectius nous plans d'inversions.

Per una banda Colòmbia es troba en un moment de canvi, amb l'arribada del nou govern després dels 8 anys de mandat del President Santos i amb l'acord de pau que es va signar al 2016, que posava fi a un conflicte de gairebé 50 anys. Per altra banda Costa Rica ha tingut un canvi de president al 2018, amb l'arribada al poder del President Alvarado, que ja havia estat Ministre del Govern del President Solís.

Des d'ACCIÓ organitzem aquesta missió per reunir-vos amb els principals actors en l'àmbit de la contractació pública a Colòmbia i Costa Rica, tant a nivell multilateral com a nivell nacional i local. Tindrem en compte les oportunitats de negoci que ofereixen en activitats de consultoria / enginyeria en sectors com medi ambient, energia, salut, canvi climàtic, infraestructures / obra civil, transport i urbanisme / gestió de ciutats.

L'agenda inclourà reunions amb els principals organismes multilaterals presents a Colòmbia i Costa Rica (Banc Mundial, BCIE, BID, CAF) així com amb governs local, municipals i agències que s'encarregaran de l’execució d’aquests projectes i potencials partners i clients locals per poder tenir presència al mercat.

Estàs interessat en aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

Internacionalització
Tots els sectors

Reunir-se amb els representants dels organismes multilaterals i altres organismes multilaterals presents tant a Colòmbia com a Costa Rica per conèixer els projectes que aquests organismes finançaran al país.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria dels següents sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic, salut, transport / mobilitat, entorn urbà / gestió de ciutats, infraestructures / obra civil.

El cost de participació a la missió per part de l’empresa és de 2.000 € (cost aproximat), inclosa quota d’inscripció de 600 €.

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 1.058,17 € en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Organitza

Més informació


Costa Rica