ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 4 de desembre del 2018

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

El Clúster Disseny impulsa el proper quatre de desembre un taller per conèixer el Catalonia Trade Portal, una nova eina digital que ACCIÓ posa al servei de les empreses catalanes, de manera gratuïta, per ajudar-les en el procés d'internacionalització.

El Catalonia Trade Portal reuneix més de 800 fonts documentals d’arreu del món perquè de forma immediata es puguin conèixer les tendències sectorials de mercats, les llicències necessàries per exportar, els aranzels aplicables del producte, els llistats d'importadors potencials, el càlcul dels costos d'exportació i importació a qualsevol mercat, entre d'altres temes rellevants del procés exportador.

La jornada serà impartida per l’Alba Lara, gestora de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització, que farà una presentació pràctica del Catalonia Trade Portal, pivotant sobre un producte en concret del sector de l’habitat i exposarà deu aspectes clau que cal considerar abans de començar a exportar.

 

Internacionalització
Moble i hàbitat
/ Tots els sectors

Informar-te sobre els beneficis, la comoditat i l'eficàcia del Catalonia Trade Portal com a eina d'internacionalització i donar resposta als dubtes i problemes més habituals que es plantegen les empreses a l’hora de començar a exportar.

Una empresa que comercialitza un producte o un servei (estigui o no vinculat a l'habitat) i que vol aprendre com, a través de l'ús de la plataforma Catalonia Trade Portal, es poden arribar a identificar mercats potencials, conèixer aranzels, etiquetes pels seus productes a l’estranger o obtenir llistats d’importadors potencials gratuïtament.

09.40 h

Registre

10.00 h

Presentació pràctica del Catalonia Trade Portal (producte sector de l'hàbitat)

10.40 h

10 aspectes clau que cal considerar a l'hora d'exportar

11.10 h

Dubtes i consultes

11.30 h

Fi de l'acte

Més informació


Pl. de les Glòries Catalanes, 38
08018 Barcelona