ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 12 d'abril del 2019

De 12.00 h a 13.30 h

Gratuït

Ets una empresa innovadora? Desenvolupes productes i solucions en el camp de la internet de les coses, de la intel·ligència artificial o del blockchain?

Si la resposta és afirmativa, la teva empresa pot ser seleccionada per participar en l'IoT Solutions World Congress 2019, que se celebrarà del 29 a 31 d'octubre a la ciutat de Barcelona.

L'IoT Solutions World Congress reuneix en un mateix lloc les solucions de la internet de les coses aplicades a les indústries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, etc.), la intel·ligència artificial (big data, machine learning i sistemes cognitius) i el blockchain, en el marc de l'AI & Cognitive Systems Forum i del Blockchain Solutions World.

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona posen a la teva disposició un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de la internet de les coses, la intel·ligència artificial i el blockchain. Si ets una de les empreses seleccionades, tindràs màxima visibilitat dins aquest espai.

Si vols conèixer més detalls sobre què inclou l'espai i els requisits per participar, assisteix, el dia 12 d'abril, a la jornada específica que s'organitza per presentar la convocatòria d’aquest any 2019.

A més, en aquesta sessió es comptarà amb la participació dels responsables de Fira de Barcelona, que organitzen l'IoT Solutions World Congress, i que presentaran les principals novetats d’aquesta nova edició.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Presentar l’edició 2019 de l’IoT Solutions World Congress i difondre les condicions de participació perquè les empreses catalanes puguin aconseguir un estand on exposar les seves solucions més innovadores.

Una empresa o un agent d’R+D+i que desenvolupa productes i solucions en el camp de la internet de les coses, la intel·ligència artificial o el blockchain.

Més informació


C. Roc Boronat, 117
08018 Barcelona