ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 18 de juny del 2019

De 09.00 h a 18.30 h

Gratuït

En aquesta jornada podràs conèixer el paper del disseny industrial en l'economia circular i descobriràs els instruments i programes de foment des del sector públic. També comptarem amb diferents experiències empresarials innovadores en l’aplicació de l’economia circular en aquest àmbit.

A la tarda, es realitzaran diferents tallers pràctics d’aplicació del disseny circular. Les empreses Ecoalf, Breinco i NutCreatives, reconegudes fa 10 anys a Palo Alto amb el llavors anomenat Premi 2009 «Disseny per al reciclatge: producte reciclat/reciclable», compartiran la seva experiència en el sector de l’ecodisseny.

Back to Eco, Grisverd i Leitat també explicaran la seva experiència, referenciada a la Guia d'Economia Circular dedicada al disseny industrial, impulsada per ACCIÓ conjuntament amb Laboratorio d’Ecoinnovació i publicada aquest 2019, que reuneix estratègies i solucions innovadores empresarials en el disseny industrial i alineades amb l'economia circular.

A més a més, diversos professionals amb seu a Palo Alto presentaran projectes pensats al centre de creació: Connectingbrains i la seva oferta de creativitat i innovació a empreses que precisen canvis de models, productes o gestió; Magma Design amb els seus exemples de disseny industrial circular i les obres d’Alonso Balaguer Arquitectes Associats.

No t’ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Conèixer programes i serveis de suport a la implantació de l’economia circular i casos d’èxit en l’aplicació de l’economia circular en l’àmbit de les indústries del disseny.

Una empresa, un centre tecnològic o un agent d’R+D+i de l’àmbit del disseny.

Més informació


Carrer Pellaires, 30-38
08019 Barcelona