ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 12 de juliol del 2019

De 09.30 h a 13.30 h

Gratuït

Vine a aquest taller participatiu en què treballarem els principals conceptes de la metodologia Agile. Aquesta metodologia se sol utilitzar per gestionar projectes tecnològics complexos, però en aquest taller aprendràs a utilitzar-la per a projectes no tecnològics. Aplicar Agile Project Management en el desenvolupament de projectes que tenen una clara orientació a la millora i la innovació és la via natural de donar continuïtat al procés que s'inicia amb la idea i acaba amb el lliurament del producte o servei. D’aquesta manera podràs lliurar resultats d'alt valor afegit i de qualitat en el menor temps i cost possibles.

Tres raons per a triar-lo:

  • El programa segueix un desenvolupament didàctic basat en PBL -Project Based Learning– i prioritza l'aplicació dels coneixements adquirits en casos reals.
  • Aprendràs els elements bàsics de lideratge, planificació, gestió i execució que caracteritzen els projectes àgils.
  • Coneixeràs les habilitats requerides per iniciar el teu propi pla de desenvolupament personal i professional adreçat a participar en projectes àgils.

A més, mitjançant un cas pràctic, en aquesta sessió aprendràs a usar la metodologia LEGO® Serious Play®. Aquesta és una de les millors i més innovadores metodologies orientades a la resolució de problemes, facilitant el pensament i la comunicació per millorar el rendiment de les empreses, els equips i els individus.

ACCIÓ organitza aquest taller en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

  • Potenciar la capacitat de crear i de resoldre temes complexos, tant a escala individual com col·laborativa.
  • Aprendre i experimentar com innovar, resoldre reptes i solucionar problemes, amb Agile i Lego®Serious Play®.

Un empresari, un director d'una empresa o un gestor habitual de projectes d'R+D+i interessat en aplicar metodologies de disseny de productes o serveis.

Introducció a Agile Project Management

Fonaments d’SCRUM i KANBAN

Identificació de rols, responsabilitats i processos de treball

Eines per la preparació i monitorització del projecte: EBM Evidence Based Management

Cas pràctic: Alleria Clinic using LEGO® Serious Play®

Més informació


Plaça de les Monges, 2
25700 Seu d'Urgell, la