ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

19 i 20 de novembre del 2019

Inscripcions fins a l'11 de novembre
Gratuït

Participa en aquesta activitat de networking que s’organitza en el marc del Congrés Smart City 2019, l’esdeveniment mundial que es focalitza en les ciutats intel·ligents.

El congrés reunirà a més de 400 agents innovadors clau per tal de compartir coneixement, debatre els reptes de les nostres ciutats i inspirar a tothom a fer un desenvolupament de ciutats més intel·ligent i més sostenible.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l’oportunitat de fer reunions individuals preacordades de 20 minuts amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar?

  • Fins al 5 de novembre: registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea un perfil  d’empresa que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
  • A partir del 15 d’octubre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Dies 19 i 20 de Novembre: les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event.

En aquesta edició, s’organitzarà un programa de compra pública per atraure potencials compradors públics al Brokerage Event. A banda de la participació de les entitats públiques al Brokerage event, s’organitzarà una sessió de pitch on aquestes presentaran licitacions ja obertes.

No t’ho perdis!

ACCIÓ organitza el Brokerage Event de l'Smart City Expo World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Smart Cities

Objectiu de l'acte

Trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

T'interessa si ets...

Una empresa, universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de les smart cities.

 

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'