ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 9 de desembre del 2019

De 16.00 h a 18.00 h

Gratuït

Places exhaurides

 

La Xina està accelerant la innovació. La primera potència comercial del món vol desbancar Silicon Valley i convertir-se també en la primera potència mundial en innovació tecnològica. El pla estratègic xinès 'Made in China 2025' augura un canvi de paradigma important en la innovació global i cal que les empreses comencem a entendre les claus sobre la revolució de la innovació que s’ha instal·lat a la Xina.

Hem de reaccionar, trobar noves estratègies empresarials per estar-hi connectats i començar a col·laborar amb el gegant asiàtic.

Aquest és l’objectiu de la sessió conduïda per Alfons Cornella: conèixer les 10 idees clau per entendre la nova Xina. Aquest recull d’idees i tendències, d’oportunitats i reptes, es basa en els resultats d’una aproximació prospectiva a diversos punts del territori Xinès, portada a terme per Institute of Next i ACCIÓ.

Vine a aquesta sessió per entendre la dimensió dels canvis que s’estan produint i per conèixer l’impacte de l’ecosistema d’innovació xinès en l’expansió internacional de les tecnologies.

La sessió t’interessa si ets una startup, una empresa de base tecnològica, una pime o gran empresa, una universitat, un centre de recerca o un centre tecnològic.

Aquesta actuació s’emmarca dins l’estratègia Catalonia Exponential d’ACCIÓ, que dona suport a empreses i agents catalans per transformar-se en l’actual realitat de creixement accelerat de tecnologies exponencials.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

  • Comprendre i conscienciar a l’empresariat català, i a l’ecosistema d’innovació en general, de la dimensió dels canvis i l’impacte de l’ecosistema d’innovació xinès en la creació i expansió de les tecnologies en el mercat internacional i en el seu model d’inversió en R+D+i global.
  • Conèixer alguns dels actors més rellevants de l’ecosistema d’innovació xinès.
  • Traslladar la necessitat d’estar connectats amb aquest ecosistema.
  • Emmarcar-ho sota l’estratègia d’Innovació Disruptiva i de Transformació d’ACCIÓ (Catalonia Exponential), que dona suport a les empreses i agents catalans a transformar-se davant l’actual realitat de creixement accelerat de tecnologies exponencials.

Una startup, una empresa de base tecnològica, una universitat, un centre de recerca o un centre tecnològic que vulgui conèixer de primera ma la realitat actual xinesa d’acceleració de la innovació.

Sessió en català i anglès.

Organitza

Més informació


C. Roger de Flor, 38-52
08018 Barcelona