ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 4 al 7 de febrer del 2020

Inscripcions fins al 19 de desembre
400  € + IVA

ACCIÓ organitza una missió tecnològica al Regne Unit amb la voluntat de conèixer i connectar amb actors clau de l’ecosistema d’innovació de salut i ciències de la vida. Durant la missió es posarà especial èmfasi en un sector de creixent oportunitat com són les teràpies avançades i la medicina regenerativa, si bé s'acceptaran sol·licituds d'empreses d'altres camps amb un interès demostrat en el mercat de Regne Unit. 

El focus de la missió serà principalment teràpies avançades i medicina regenerativa, però empreses del sector amb altres especialitzacions amb interès en aquest mercat també es consideraran.

El sector de les teràpies avançades és un nou enfocament de la medicina que utilitza tècniques experimentals per tractar un ampli ventall de condicions, incloent el càncer i les malalties rares. Al Regne Unit hi ha més de 130 empreses de teràpies avançades, amb un 60% d’aquestes al sud-est d’Anglaterra, com ara les spinoffs universitàries Orchard Therapeutics, Autolus, Cell Medica, GammaDelta Therapeutics i Quethera.

ACCIÓ organitza aquesta missió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Biotecnologia / Indústria farmacèutica / Salut i serveis sanitaris

Connectar i conèixer l'ecosistema d'innovació de salut i ciències de la vida del Regne Unit.

Una empresa biotecnològica i farmacèutica que realitzi projectes de recerca i desenvolupament, així com centres tecnològics i de recerca amb activitat en el sector ciències de la vida.

4 de febrer:

  • Assistència a LSX World Congress. S’oferirà un descompte a l’entrada de la conferència als participants de la missió que ho desitgin (Opcional)

5 de febrer: Visites a Londres

  • Visita a Cell and Gene Therapy Catapult
  • Visita a Francis Crick Institute
  • Acte/networking amb Advanced Therapies Network, incloent reunions individuals amb inversors britànics i altres agents de l’ecosistema
  • Assistència a LSX World Congress. S’oferirà un descompte a l’entrada de la conferència als participants de la missió que ho desitgin (Opcional)

6 de febrer: Partnering a Edimburg

  • Vol a Edimburg
  • Sessió informativa sobre l'ecosustema escocès d'innovació
  • Brokerage / Reunions individuals amb empreses escoceses

7 de febrer: Visites a Edimburg

  • Visita a MRC Center for Regenerative Medicine
  • Visites a entitats rellevants de l'ecosistema (European Bank for induced pluripotent Stem Cells, Roslin CT)

Organitza

Col·labora

Més informació