ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

2 i 8 de juny del 2020

Gratuït

Aquí podràs veure el vídeo de la sessió.

Participa en aquest workshop on-line i dissenya el Propòsit Transformador Massiu (MTP) de la teva empresa.

Empreses d’arreu del món estan redescobrint la necessitat de trobar un propòsit per allò que fan, que impregni tota l'organització, més enllà dels beneficis econòmics. No poden ignorar per més temps problemes actuals com per exemple la crisi climàtica o la desigualtat creixent.

Una organització amb propòsit centrarà els seus esforços a millorar el món, el que repercutirà positivament a l'hora de definir la seva estratègia, de captar talent i en definitiva en resoldre algun dels reptes més grans de la humanitat, que son al mateix temps les majors oportunitats de negoci.

L'objectiu d'aquesta proposta se centra a ajudar les empreses a construir el seu Propòsit Transformador Massiu (MTP). 'enfocament plantejat està basat en la metodologia de definició de MTP creada per Francisco Palao i Ángel María Herrera i descrita en el llibre 'Propòsit Transformador Massiu'.

El procés per a descobrir i definir el MTP d'una organització es basa en el descobriment del propòsit personal dels promotors d'aquesta, a través d'un mètode que té nou passos i tres fases, que es descobriran al workshop.

La durada total d’aquest workshop on-line serà de 7h que es divideix en dos dies (2 de juny i 8 de juny). Els participants tindran també l'opció de connectar-se a una reunió amb el ponent els divendres per resoldre dubtes dels exercicis que els haurà plantejat fer. Aquestes sessions de feedback amb els ponents no son obligatòries.

Les places són limitades. Apunta-t'hi ara!

 

ACCIÓ organitza aquesta trobada virtual en el marc de la iniciativa Catalonia Exponential i de les activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Trobar un propòsit per allò que fas, que impregni tota l'organització, més enllà dels beneficis econòmics.

Un directiu d’empresa de qualsevol dimensió i àmbit d’activitat, amb voluntat i capacitat d’innovar.

2 JUNY

10.30 h - 14.00 h Awake / Connectar amb la persona i amb el món

5 JUNY

12.00 h - 13.30 h Feedback amb els ponents (opcional)

8 JUNY

10.30 h - 14.00 h El viatge de l’heroi i la definició del propòsit

12 JUNY

12.00 h - 13.30 h Feedback amb els ponents (opcional)