ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 2 al 4 de juny del 2020

Inscripcions fins al 20 de març
80  € + IVA

Missió posposada.

Si pertanys al sector químic i vols reunir-te amb importadors i distribuïdors de França, la Xina, Marroc, Rússia, Mèxic i Turquia, que seran a Barcelona al mes de juny amb motiu de la fira EXPOQUIMIA, inscriu-te per participar en les activitats de la missió inversa.

Podràs mantenir reunions B2B amb importadors i distribuïdors d'aquests 6 països que venen a Catalunya per trobar nous proveïdors. El dia 2 i 3 de juny tindràs una agenda de reunions individuals a ACCIÓ i a Expoquimia. El darrer dia de la missió es reserva perquè els distribuïdors internacionals puguin visitar les instal·lacions de la teva empresa.

 

 

Internacionalització
Química i plàstics

Connectar amb potencials compradors internacionals per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

Una empresa de productes químics intermedis: matèries plàstiques i resines sintètiques, fibres sintètiques, additius per la química fina i especialitzada, additius per productes de neteja, ingredients per fragàncies, ingredients pel sector agroalimentari, olis lubricants, abrasius, fertilitzants i agroquímics, ingredients per pintures i vernissos, adhesius, esmalts i pigments.

El cost de participació en la missió per part de l’empresa és de 80 € (+IVA). Cada reunió a porta tancada seran 75 € (+IVA) addicionals.