ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 9 de setembre del 2020

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

Et convidem a una trobada en línia amb diverses entitats de finançament que explicaran els instruments, alguns d’ells creats arran de l’emergència de la Covid-19, per fer front a les necessitats imminents de circulant,  així com d’altres instruments per finançar projectes d’internacionalització, d’innovació i de creixement en general. També obtindràs una aproximació dels costos reals durant la mateixa sessió.

Els 7 instruments de finançament que coneixeràs en aquest showroom són:

  • NOVICAP: Plataforma de descompte de factures (invoice trading).
  • ECROWD: Plataforma de finançament participatiu (crowdlending). Préstecs col·lectius per a inversions relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat.
  • COFIDES: Préstecs participatius per inversions a l’exterior.
  • AVALIS: Línia liquiditat COVID, aval 100% per accedir a finançament.
  • EURONEXT GROWTH: Mercat alternatiu paneuropeu per a pimes en expansió.
  • GAEA INVERSIÓN: Capital privat.
  • RESILIENCE PARTNERS: Direct lending.

També podràs concertar reunions virtuals amb els ponents de les diferents entitats (màxim 2 sol·licituds d’entrevista) i amb el Servei d'Assessorament Financer d’ACCIÓ, enviant un correu electrònic a la persona de contacte d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb tu i et facilitarem els enllaços a les teves reunions virtuals.

No t'ho perdis!

Finançament / Internacionalització
Tots els sectors
Donar a conèixer les diverses fonts de finançament, tant per fer front a les necessitats actuals de circulant com per finançar projectes empresarials a més llarg termini.

Una pime amb tensions de tresoreria o amb projectes empresarials a finançar (innovació, accés a nous mercats, inversions a l’exterior, etc.)

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació dels 7 instruments de finançament:

· NOVICAP: Plataforma de descompte de factures (invoice trading). Alejandro Relats, Senior Consultant - Partnership.
· ECROWD: Plataforma de finançament participatiu (crowdlending). Préstecs col·lectius per a inversions relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat. Jordi Solé Muntada, Operations manager.
· COFIDES: Préstecs participatius per inversions a l’exterior. Eduardo Serrano, analista de l'àrea de desenvolupament de negoci.
· AVALIS: Línia liquiditat COVID, aval 100% per accedir a finançament. Neus Suriol, sotsdirectora, responsable àrea comercial.
· EURONEXT GROWTH: Mercat alternatiu paneuropeu per a pimes en expansió. Susana De Antonio, Head of EU Tech Hub - Spain representative.
· GAEA INVERSIÓN: Capital privat. Carlos Conti, soci.
· RESILIENCE PARTNERS: Direct lendingAgustín Pla, founder partner.

10.15 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Inici de les reunions individuals virtuals, sol·licitades amb els proveïdors i amb el Servei Assessorament Financer d’ACCIÓ.