ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 28 d'octubre del 2020

De 10.00 h a 12.00 h

Gratuït

 

Coneixes les deduccions fiscals per activitats en R+D+i?

En matèria de deduccions a projectes d'R+D+i, l’Administració Central ha consolidat tota una sèrie d’incentius que poden permetre a les empreses generar una deducció fiscal d’entre un 12% i un 42% de les despeses d’un projecte d’R+D+i.

A més, la Llei d’emprenedors va materialitzar per primer cop la figura del crèdit fiscal. Això permet deduir-se de manera directa les deduccions acumulades, que no es podien aplicar per manca de beneficis, per a la seva reinversió en activitats d’R+D+i. Tot això amb gran seguretat jurídica gràcies al sistema d’informes motivats vinculants (IMV).

Malgrat la plena vigència i potencial del sistema d’incentius fiscals a la innovació, es constata un baix nivell d’aplicació entre el teixit empresarial, especialment entre les pimes, degut principalment al seu desconeixement.

En aquesta sessió online, coneixeràs els principals trets característics i exemples pràctics per finançar la inversió en la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica, així com les darreres novetats. De la mà de ponents especialitzats descobriràs:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+I, el marc normatiu que els regula així com la manera d’utilitzar-los i certificar-los amb el sistema d’IMV.
  • Les darreres novetats i modificacions d’aquesta via de finançament i com ACCIÓ pot donar-te suport al respecte.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Exposar les vies de finançament de les deduccions fiscals per la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica, així com les darreres novetats.

Una empresa catalana que estigui realitzant un projecte d'R+D+i.

Organitza

Més informació