ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 16 de novembre del 2020

De 17.00 h a 19.00 h

Inscripcions fins al 16 de novembre
100  € + IVA

Canviar el que conreem, cuinem i mengem és més imperatiu que mai si volem tenir l'oportunitat de salvar al planeta dels efectes del canvi climàtic. Afortunadament, no hem de mirar més enllà dels principis de salut, sostenibilitat i sabor de la Dieta Mediterrània per a adoptar un full de ruta cap a un futur millor.

Tomorrow Tastes Mediterranean abordarà aquestes qüestions clau, entre moltes altres, per proporcionar les estratègies empresarials i culinàries necessàries per situar-vos en una nova generació de consumidors que vulguin menjar d’una manera deliciosa, saludable i respectuosa amb el medi ambient.

En aquesta conferència virtual, organitzada en taules rodones i presentacions, destacats xefs i científics de tot el món debatran estratègies relacionades amb la salut, nutrició, sostenibilitat i sabor per a ajudar als xefs i operadors de serveis alimentaris i restauració a convertir la Dieta Mediterrània en menús i productes adaptats a les demandes dels consumidors del segle XXI, tenint en compte que vivim una era COVID-19. Hi haurà molt temps per a preguntes i converses amb aquests experts, en aquest programa virtual gratuït. 

Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Vins, caves i begudes

Proporcionar les estratègies de negoci i culinàries necessàries per posicionar-se en les noves generacions de consumidors, que reclamen opcions de menú bonessaludables sostenibles.

  • Un professional de la indústria alimentària.
  • Un xef o professional de la restauració.
  • Educadors, tecnòlegs i científics.

La sessió es durà a terme en anglès.

Col·labora

Més informació