ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 14 de desembre del 2020

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

Aquí pots veure el vídeo de la sessió

Aquí pots veure la presentació de Fernando Carabias, MINCOTUR

Aquí pots veure la presentació de Marta Albertí, IDOM

Aquí pots veure la presentació de Carles Miranda, ACCIÓ

 

ACTIVA Industria 4.0 és un programa d'assessorament especialitzat i personalitzat, realitzat per consultores acreditades pel Ministeri (MINCOTUR) i amb experiència en implantació de projectes Indústria 4.0, que guiarà a l'empresa catalana en el seu procés de transformació digital.

Aquest programa d'assessorament, realitzat amb la metodologia desenvolupada per la Secretaria General de Industria y de la PYME, permetrà a les empreses disposar d'un diagnòstic de situació i d'un pla per a la transformació digital d'aquesta, identificant i prioritzant les oportunitats de millora, així com les solucions digitals, establint un full de ruta per a la seva implantació.

L'empresa rebrà un assessorament especialitzat i individualitzat que resultarà en un informe de diagnòstic de la seva situació actual en matèria de digitalització i l'elaboració d'un Pla de Transformació.

El cost total del programa, per empresa participant, és de 9.790 €. El cost real per les empreses catalanes que estan cofinançades per ACCIÓ és de 605 € (500 €+ IVA).

 

El programa ACTIVA Industria 4.0 és una iniciativa impulsada per la Secretaria de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo ( SGYPIME), a través de la Fundación EOI (Escuela de Organización Industrial).

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció i moto
/ Indústria 4.0
Donar a conèixer la convocatòria del programa ACTIVA Industria 4.0.

Una empresa industrial (manufacturera) o una empresa del sector automoció.

16.00 h

Benvinguda

Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ

16.05 h

Programa ACTIVA Industria 4.0

Fernando Carabias, responsable del Servicio de Industria Conectada 4.0 Dirección General de la Industria y de la PYME. MINCOTUR

16.15 h

Característiques de la convocatòria

Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ

Fernando Carabias, responsable del Servicio de Industria Conectada 4.0 Dirección General de la Industria y de la PYME. MINCOTUR

16.35 h

Casos pràctics en convocatòries anteriors

Marta Albertí Ibarz, consultora d’Innovació a IDOM

16.50 h

Torn obert de preguntes

17.00 h

Cloenda