ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 2 de febrer del 2021

De 13.00 h a 14.00 h

Gratuït

 

Si ets una empresa catalana proveïdora de solucions a la Indústria 4.0, i vols potenciar la cooperació amb empreses industrials internacionals interessades en la digitalització dels seus processos productius, no pots faltar-hi. També t'interessa si la teva empresa disposa d'un  producte/servei o procés productiu susceptible d’adoptar aquestes noves tecnologies de la Indústria 4.0 i vols conèixer-les en profunditat.

Del 12 al 16 d'abril del 2021, està prevista la celebració de la fira Hannover Messe, el referent mundial en l’àmbit de la Indústria 4.0 i les noves tecnologies industrials. 

Enguany la fira s’ha reinventat, evolucionant cap al format digital i ACCIÓ hi participarà amb empreses que vulguin aprofitar l’ús d’un paquet de serveis digitals que els permetrà una major visibilitat i capacitat per connectar-se amb socis comercials existents i nous de tot el món.

Del 6 al 9 d’abril s’inicia el programa virtual d'activitats, prèvies a la fira Hannover Messe.

Participa en aquesta sessió i descobreix com participar-hi.

Amb més de 5.500 expositors internacionals, més de 200.000 visitants professionals i amb un potencial de 6,5 milions de contactes de negocis, la Hannover Messe revela les últimes tendències en Indústria 4.0, eficiència energètica, xarxes intel·ligents i totes les tecnologies clau per a la nova indústria, fet que l’ha convertit en el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial i en especial quant a la digitalització de la indústria.

 

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur
Objectiu de l'acte
Conèixer com pots participar a la fira.
T'interessa si ets...

Una empresa, centre tecnològic o entitat proveïdora de solucions tecnològiques o serveis avançats al voltant de la Indústria 4.0 per implementar en empreses manufactureres o de processos industrials.

Una empresa amb producte/servei o procés productiu susceptible d’adoptar aquestes noves tecnologies de la indústria 4.0, especialment pimes, i interessades a conèixer les últimes solucions i tendències en l’àmbit de la digitalització empresarial.

Programa
13.00 h

Benvinguda

Àurea Rodríguez, directora d’innovació empresarial d’ACCIÓ

13.10 h

Principals novetats Hannover Messe 2021

Marit Jantzen, gerent–senior vice president, Delegation Deutsche Messe in Spain

13.25 h

Presentació dels objectius, destinataris, condicions i serveis de la missió

Alberto Martín, director de l'oficina d'ACCIÓ a Alemanya, Àustria i Suïssa

Carles Miranda, coordinador Indústria 4.0 d'ACCIÓ

13.45 h

Torn obert de preguntes

14.00 h

Cloenda

Organitza
Més informació