ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 10 de febrer del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

En aquesta masterclass amb Esade descobriràs les Digital Soft Skills, les habilitats necessàries per poder liderar en un món BANI (Brittle, Anxious, Non linear and Incomprensible).

Les soft skills són una combinació d'habilitats socials, habilitats de comunicació, trets de la personalitat, actituds, atributs professionals, intel·ligència social i intel·ligència emocional, que faculten les persones per moure's pel seu entorn i optimitzar les relacions professionals per aconseguir els seus objectius.

L'èxit del líder depèn de les seves soft skills en el món digital.

Les màquines substituiran la majoria dels treballs mecànics i la Intel·ligència Artificial i la robòtica, per si soles, crearan en els pròxims cinc anys gairebé 60 milions de nous llocs de treball.

En un entorn BANI, que esdevé exponencial a causa de la COVID-19, s'ha accelerat un canvi de model laboral. Les relacions professionals es desenvoluparan, en un gran percentatge, en entorns híbrids. En aquesta fase de maduresa digital, el líder ha de ser capaç de sortir-se'n i entendre bé com funcionen les soft skills.

Participa en aquesta masterclassimpartida per Andrés Raya, co-director del programa Liderazgo de Personas y Gestión de Equipos d'Esade Executive Education i soci d'Alyseu Consultores i d'Addn-On Consultores. Aprofundiràs en els conceptes abans esmentats i coneixeràs el Servei d'Innovació Estratègica, que inclou un programa formatiu especialitzat.

No t'ho perdis!

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer com s'ha d'adaptar la gestió de les persones als nous models organitzatius.

Una pime amb més de 20 treballadors i que facturi més d'1 M€.

09.30 h

Benvinguda

Àurea Rodríguez, directora d’innovació d'ACCIÓ

09.35 h

Presentació del Servei d'Innovació Estratègica 2021

ACCIÓ

09.40 h

Masterclass Digital Soft Skills

Andrés Raya, co-director del programa Liderazgo de Personas y Gestión de Equipos d'Esade Executive Education i soci d'Alyseu Consultores i d'Addn-On Consultores

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Cloenda

La ponència del professor Andrés Raya es durà terme en castellà.

Organitza

Més informació