ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 17 de febrer del 2021

De 15.30 h a 17.00 h

Gratuït

 

Vols vendre més i millor al món a través del teu web? Vols connectar millor amb els teus clients on-line? Vols guanyar efectivitat en les teves accions internacionals de màrqueting on-line?

L’analítica web és un element indispensable per la teva estratègia internacional: permet fer una anàlisi dels mercats, estudiar la competència i mesurar el rendiment en un país. Però sobretot, t’ajuda a prendre decisions basades en dades i preveure escenaris futurs que poden afectar el teu negoci internacional.

En aquesta sessió, en la que comptarem amb Roger Agustín, CEO de Prenomics i expert en analítica avançada, descobriràs del gran potencial que tenen les dades en el teu negoci internacional i coneixeràs els aspectes a tenir en compte per treure’n el màxim profit.

L'exposició es desenvoluparà de la següent manera:

  • Introducció. Expandint horitzons.
  • ABC de l’analítica web i de l’ecosistema digital.
  • Nivell avançat. Analítica avançada aplicada a la web per la màxima personalització de l’experiència.
  • GDPR i protecció de dades. Compliment normatiu.

No t'ho perdis!

Aquesta sessió forma part de la iniciativa International eTrade. Aquest projecte està impulsat per ACCIÓ i per EOI Escuela de Organización Industrial i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Internacionalització
Tots els sectors

Objectiu de l'acte

Conèixer els factors de competitivitat per adaptar la teva estratègia digital internacional.

T'interessa si ets...

Una empresa interessada en augmentar les seves vendes internacionals a través del canal on-line. Tant si el seu model de negoci és B2B com B2C.

Col·labora

Més informació