ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 9 d'abril del 2021

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

 

Connecta't a aquesta sessió informativa sobre la missió inversa virtual del sector agrícola i coneixeràs les oportunitats que els països convidats et poden oferir així com el funcionament de l’esdeveniment, el calendari i altres detalls pràctics d’interès.

Enguany la missió posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors de Costa Rica, Croàcia, Eslovènia, Bòsnia i Hercegovina, Etiòpia, Ghana, Índia, Kenya, Marroc, Països Baixos, Perú, República Dominicana, Sud-àfrica, Turquia i Xile.

Què inclou la participació en la missió?

  • Durant els mesos de juny i juliol: seminaris on-line del sector agrícola sobre cadascun dels mercats.
  • Del 27 de setembre a l'1 d’octubre: Agenda personalitzada de reunions individuals B2B amb importadors i distribuïdors.

Participa en la sessió i descobreix-ne més!

Internacionalització
Altres
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Biotecnologia / Indústria farmacèutica / Maquinària i béns d'equip / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics / Tecnologia per a l'alimentació

Connectar-te amb potencials compradors per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

Una empresa catalana que treballa en els subsectors de les llavors i els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, eines i maquinària per la viticultura, l'agritech, la maquinària agrícola, sistemes d’embalatge, sistemes de rec, i drons.