ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 27 d'abril del 2021

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

Les empreses requereixen estratègies i solucions específiques que siguin viables i implementar-les a curt termini, i a la vegada que puguin ser sostenibles a llarg termini.

En aquesta sessió s’exposaran estratègies i solucions de diferents empreses en els seus sectors per adaptar-se a les noves tendències i realitats que impacten en la cadena de valor dels seus models de negoci, així com apareixen noves solucions disruptives aportades per startups on la tecnologia té un gran impacte.

Coneixerem el cas de Vottun, que desenvolupa tecnologia blockchain per millorar la forma en què les empreses utilitzen la traçabilitat de les dades. I Arvor Global Management ens donarà una visió transversal respecte a com les empreses poden planificar aquestes adaptacions de forma eficient.

També veurem com la COVID-19 ha accelerat processos latents i que impacten les diferents àrees d’activitat empresarial. Des de la producció i la logística fins a les vendes i el màrqueting, els recursos humans i l'R+D+i.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Descobrir com impacten en les relacions entre empreses, proveïdors, clients i processos interns les noves tecnologies com la digitalització, l’automatització, la realitat augmentada, entre d’altres, i la transició postcovid.

Una startup, una pime o una gran empresa.

10.00 h

Benvinguda i presentació dels ponents

10.05 h

Ponències individuals

Lorena Pereira, directora de Màrqueting d’Hematologia de GSK

Ramon Mendívil, responsable a l’Àsia d’R+D de l’àrea de begudes a multinacional d’alimentació

Marta Valles, cofundadora i directora de Desenvolupament de Negoci de VOTTUN

Joan Solís, soci a Arvor Global Management

11.00 h

Torn obert de preguntes

11.30 h

Cloenda

L'acte es durà a terme en català i castellà.

Més informació