ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 30 d'abril del 2021

De 12.00 h a 13.00 h

Gratuït

Tot i el recent repunt de l’e-learning, no totes les experiències d’aprenentatge en línia responen a tecnologies accessibles i compatibles, ni tampoc a metodologies adequades al seu propòsit.

La pandèmia del coronavirus ha accelerat canvis en la forma de treballar, de formar-se i d'organitzar-se. Després de més de dues dècades experimentant l’aplicabilitat de solucions d’aprenentatge en línia, repunta l'interès d’empreses, universitats i institucions per aquesta matèria que, potser ara sí, s’està desplegant per quedar-se.

Les comunitats virtuals d’aprenentatge són espais digitals en els quals els usuaris comparteixen idees i materials, en processos de construcció de coneixement col·lectiu, interactiu, i organitzat.

Aquest brunch d’innovació ens convida a revisar quines tendències i innovacions s’apunten en l’àmbit de l’e-learning, quines tecnologies estan imposant-se, i quins reptes metodològics, organitzatius i socioeconòmics segueix essent important considerar i resoldre, amb l’objectiu de millorar les experiències formatives proposades per entitats i empreses.

Innovació, tecnologia i R+D
TIC i transformació digital
Revisar quines tendències i innovacions s’apunten en l’àmbit de l’e-learning.

Una empresa catalana.